Linedanceaften Fredag den 11. Oktober 2019      

20 års jubilæum

STORT TAK til alle der var med til at fejre vores 20 års jubilæumsfest i Ølgod Hallen. Igen en fornøjelse at kunne samle 160 dansere fra nær og fjern, og mange dansere var på dansegulvet gennem hele aftenen.

Specielt skønt var det at have 4 instruktører på scenen, Benny Ray Benny Ray(som var den første gæsteinstruktør til vores træf i 2001), Hanne Stensig som ligeledes gæstede os i 2004,  Tina Ottosen  Tina Ottesen som var forbi i 2016, Inger H. Andersen som selvfølgelig også havde koordineret aftenen, og deltaget gennem de sidste 100 år. Sammen guidede de os gennem hele aftenen, med stor danse entusiasme og danseglæde, akkompagneret af Henning Jørgensen som var aftenens DJ.

Tak til boderne Empire Sko , DK Lagersalg, Glas m.m, v/Carsten Kvist og Annelises smykkesalg. Også tak til John og Gitte, Ølgod Hallerne for godt samarbejde og de flotte kager.

Og igen STOR tak til alle der deltog i vores årlige træf, Dansere – Hjælpere – Bestyrelsen – Støtteforeningen – sponsorer til vores amerikanske lotteri og sidst men ikke mindst de 4 instruktører og DJ.

Vi glæder og til at se jer næste år fredag 9 oktober 2020.

 Hilsen bestyrelsen i Western Express, Ølgod

Lena, Sanne, Lone, Helle og Charlotte

 

Workshop:      Hanne:    Here I Stand            Benny:     Good Vibes 

Indbydelse PDF  / Danseliste / Billeder 

Se tidligere træf